Carapelli maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring op deze website te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Ik ga akkoord
close
Carapelli maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring op deze website te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Ik ga akkoord
close
  1. HOME
  2. De kunst van olijfolie

De kunst van olijfolie

Een eeuwenoude traditie

Olijfolie wordt al eeuwenlang geperst uit olijven van de olijfboom. Lees meer over de geschiedenis van olijfolie, de verschillende olijven en hoe je een goede extra vergine olijfolie herkent.

Herken een goede extra vergine olijfolie

Herken een goede extra vergine olijfolie

Je herkent de beste olijfolie simpelweg door te proeven. Carapelli neemt je mee in de wereld van extra vergine olijfolie en leert je een goede olijfolie te herkennen.

LEES MEER

Verschillende soorten olijven

Verschillende soorten olijven

Olijven zijn er in verschillende karakteristieke smaken. Lees meer over de olijven van Carapelli’s olijfoliën.

Lees meer

Een rijke geschiedenis

Ontdek meer over de oorsprong van olijfolie duizenden jaren geleden tot en met de ontwikkeling van vandaag.

Lees meer

sombras fondo sombras fondo sombras fondosombras fondosombras fondo sombras fondo

Menu