De Maestro Oleario ontwikkelt de beste olijfolie door verschillende olijven met elkaar te combineren. Een olie van de bittere Hojiblanca-olijf krijgt een zachter karakter met de fruitige Arbequina-olijf. Alle smaken en aroma’s zijn met elkaar in balans.
HET MEESTERWERK
Je kunt het maken van olijfolie vergelijken met een schilder die zijn verf mengt voor diepere kleuren in zijn schilderij. De Maestro Oleario creëert met gevoel voor het kleinste detail en is pas klaar wanneer hij helemaal tevreden is. In elke creatie proef je de perfectie. Dat is het resultaat van vakmanschap en onuitputtelijke passie.
Extra vergine olijfolie wordt gemaakt van de eerste koude persing van de olijven. Zonder extra toevoegingen of verhitting. Zo blijft de pure smaak behouden. Het bottelen van de olijfolie is een kunst op zich. Daarna wordt de olijfolie gegoten in de elegante Carapelli-fles, ontworpen door de kunstenaar Salvatore Adduci.
PRAKTISCH EN ELEGANT
Je kunt het maken van olijfolie vergelijken met een schilder die zijn verf mengt voor diepere kleuren in zijn schilderij. De Maestro Oleario creëert met gevoel voor het kleinste detail en is pas klaar wanneer hij helemaal tevreden is. In elke creatie proef je de perfectie. Dat is het resultaat van vakmanschap en onuitputtelijke passie.