Olijfolie van eeuwenoude olijfbomen Carapelli Il Centenario

Een robuuste extra vergine olijfolie, gecreëerd van olijven van eeuwenoude olijfbomen. Deze olijfolie is een eerbetoon aan eeuwenoude olijfgaarden en aan het ambacht.

BESTEL

  1. HOME
  2. Carapelli Il Centenario

BESTEL

  1. HOME
  2. Carapelli Il Centenario

Olijven van eeuwenoude olijfbomen

Il Centenario betekent letterlijk ‘het eeuwfeest’. Deze extra vergine olijfolie is een eerbetoon aan de eeuwenoude olijfbomen. Olijfbomen kunnen honderden jaren oud worden, doordat ze langzaam groeien en de wortels diep in de aarde graven. Olijfgaarden zijn vaak vele generaties in bezit van één familie. Il Centenario maakt deel uit van de Italiaanse geschiedenis.

Extra Vergine Olijfolie

Aceitunas Carapelli

Het maken van de beste olijfolie is een kunst op zich. Carapelli kent de eeuwenoude olijfgaarden als geen ander. Zo weten we ook nauwkeurig wat het juiste moment is om de olijven te oogsten. Onze Italiaanse Maestro Oleario combineert de beste olijven tot een meesterlijke olijfolie. Carapelli Il Centenario wordt gemaakt van onder meer de robuuste Picudo-olijf en de fruitige Hojiblanca. Deze olijven geven Il Centenario zijn karakteristieke robuuste smaak.

Aceitunas Carapelli

Robuust en fruitig

De robuuste Carapelli Il Centenario extra vergine olijfolie is intens fruitig met een licht aroma van verse bladgroenten, tomatenbladeren en artisjok. De olijfolie heeft een aangename bitterheid en een pittige nasmaak.

Combineert het beste bij gegrilde vis, pasta, salades en romige soepen.

FRUITIG

calificación

FRIS

calificación

BITTER

calificación

SCHERP

calificación
Oil Carapelli

Voedingswaarden

  • Gemiddelde voedingswaarden voor: 100 ml *
  • Calorieën 3378 kJ / 822 kcal
  • Vet 91g
  • Verzadigd vet 13g
  • Koolhydraten 0g
  • Suikers 0g
  • Proteïne 0g
  • Natrium 0g

*Berekend door analyse van verschillende productiebatches

Oil Carapelli

Ontdek ook

sombras fondo sombras fondo sombras fondosombras fondosombras fondo sombras fondo

Menu