Olijfolie van eeuwenoude olijfbomen Carapelli Il Centenario
Een robuuste extra vergine olijfolie, gecreëerd van olijven van eeuwenoude olijfbomen. Deze olijfolie is een eerbetoon aan eeuwenoude olijfgaarden en aan het ambacht.
Een robuuste extra vergine olijfolie, gecreëerd van olijven van eeuwenoude olijfbomen. Deze olijfolie is een eerbetoon aan eeuwenoude olijfgaarden en aan het ambacht.
Olijfolie van eeuwenoude olijfbomen Carapelli Il Centenario
Een robuuste extra vergine olijfolie, gecreëerd van olijven van eeuwenoude olijfbomen. Deze olijfolie is een eerbetoon aan eeuwenoude olijfgaarden en aan het ambacht.
Il Centenario betekent letterlijk ‘het eeuwfeest’. Deze extra vergine olijfolie is een eerbetoon aan de eeuwenoude olijfbomen. Olijfbomen kunnen honderden jaren oud worden, doordat ze langzaam groeien en de wortels diep in de aarde graven. Olijfgaarden zijn vaak vele generaties in bezit van één familie. Il Centenario maakt deel uit van de Italiaanse geschiedenis.
Het maken van de beste olijfolie is een kunst op zich. Carapelli kent de eeuwenoude olijfgaarden als geen ander. Zo weten we ook nauwkeurig wat het juiste moment is om de olijven te oogsten. Onze Italiaanse Maestro Oleario combineert de beste olijven tot een meesterlijke olijfolie. Carapelli Il Centenario wordt gemaakt van onder meer de robuuste Picudo-olijf en de fruitige Hojiblanca. Deze olijven geven Il Centenario zijn karakteristieke robuuste smaak.
De robuuste Carapelli Il Centenario extra vergine olijfolie is intens fruitig met een licht aroma van verse bladgroenten, tomatenbladeren en artisjok. De olijfolie heeft een aangename bitterheid en een pittige nasmaak.
Combineert het beste bij gegrilde vis, pasta, salades en romige soepen.
FRUITIG
FRIS
BITTER
SCHERP
*Berekend door analyse van verschillende productiebatches
Gastronomische gerechten met Carapelli’s Extra Vergine Olijfolie.
Carapelli verstaat de kunst van het creëren van de beste olijfolie. Onze Maestro Oleario combineert de beste olijven tot meesterlijke olijfoliën.
Please sign in first.
Sign in