sombras fondo sombras fondo sombras fondosombras fondosombras fondo sombras fondo
Blog archives
Latest Comments
No comments
Blog search

Recepten

  1. HOME
  2. Recepten
  3. Courgette carpaccio

Courgette carpaccio salade besprenkeld met Carapelli Il Centenario extra vergine olijfolie en citroen

INGREDIËNTEN:

  • 3 kleine courgettes of 2 middelgrote courgettes
  • 1 middelgrote citroen
  • Carapelli Il Centenario extra vergine olijfolie
  • ¼ kopje grof gehakte pistachenoten
  • 1 eetlepel versnipperde muntblaadjes
  • 1 klein stuk pecorino romano kaas

BEREIDING:

STAP 1 Snijd de uiteinden van de courgettes af en snijd ze met een mandoline of mes in flinterdunne slierten. Gooi het binnenste gedeelte met zaden weg.

STAP 2 Leg de courgettelinten op een bord.

STAP 3 Besprenkel de courgettes royaal met Carapelli Il Centenario extra vergine olijfolie.

STAP 4 Strooi de pistachenoten en munt over de courgettes.

STAP 5 Gebruik een dunschiller om grote krullen pecorino romano af te snijden en leg deze op de courgettes. Buon appetito.

Menu